Over ons

Jolanda Rötert

Ooit ben ik mijn werkzame leven begonnen als onderwijzeres in een klein dorp. Vervolgens heb ik verschillende stations aangedaan langs nationale en internationale wegen als docent en teamleider in het VO, trainer-coach-adviseur o.a. van (sport)opleidingstrajecten, bestuurder van verschillende non-profit organisaties, projectleider van internationale projecten, provinciaal raadslid, auteur en ondernemer.

Mensen die mij goed kennen noemen mij gedreven, iemand die uitgaat van mogelijkheden en oplossingen, ook buiten de gebaande paden. Ik ben een verbinder, die het natuurlijk potentieel, vaardigheden en talenten van anderen graag inzet voor hun persoonlijke en organisatorische ontwikkeling.

Ik ben opgeleid in Management- en Organisatiewetenschappen met de focus op Personeelsmanagement, Organisatiesociologie en Arbeidspsychologie.

Naast mijn professionele werkzaamheden begeleid ik al 25 jaar migranten uit de hele wereld op allerlei terreinen.

 

Udo von vorn

Udo Lindner

Vanaf mijn opleiding in de handelswetenschappen (personeelsmanagement, arbeidswetenschappen en psychologie) ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Naast mijn werk als teamleider Personeelszaken in een grote Duitse multinational hield ik me jarenlang als trainer en adviseur bezig met de begeleiding van leerprocessen. Ik heb toegepaste onderwijsopdrachten uitgevoerd voor universiteiten en hogescholen, en trainingen verzorgd in Rusland, Kroatië, Tsjechië, de Oekraïne en Nederland. 

Mijn kerncompetenties – leidinggeven, teamontwikkeling, conflicthantering, innovatieve leerprocessen – zet ik ook in voor ‘Die Kompetenzfabrik’ in Duitsland.

Ik ben een gecertificeerde DNLA-coach, CTC ® Collegiaal teamcoach, systeemconsultant en facilitator.

 Op dit moment ben ik als projectleider verbonden aan een noodopvang van vluchtelingen in Duitsland. Flughafen Berlin Tempelhof Ost en de Jahnsporthalle Columbiadamm vielen onder mijn directe verantwoordelijkheid.

 Duits is mijn moedertaal. maar ik beheers ook Nederlands en het Egels.